Izdelava pohištva

Izdelava pohištva 2024-04-17T07:13:53+00:00

Izdelava pohištva po meri

Specializirani smo za ustvarjanje kakovostnega pohištva po meri, ki bo vaš dom ali poslovni prostor spremenilo v prostor udobja, funkcionalnosti in estetike. Naša strast do lesa in natančnost pri oblikovanju nam omogočata, da vaše ideje spremenimo v resničnost. Ne glede na to, ali iščete garderobne omare, kopalniško pohištvo, jedilno mizo ali druge mizarske izdelke, smo tu, da vam pomagamo.

Naša ponudba

  • Pohištvo po meri: vsak prostor je edinstven, zato verjamemo, da bi moralo biti tudi pohištvo. Naša ekipa izkušenih mizarjev bo ustvarila pohištvo, ki je popolnoma prilagojeno vašim potrebam, željam in prostoru.
  • Manjše mizarske storitve: Poleg izdelave pohištva po meri vam ponujamo tudi širok spekter manjših mizarskih storitev. Ne glede na to, ali potrebujete popravilo obstoječega pohištva, izdelavo dodatnih elementov ali druge mizarske storitve, smo tu, da vam pomagamo.
  • Polaganje laminata in vinila: Poleg izdelave pohištva se ukvarjamo tudi s polaganjem laminata in vinila. Ne glede na to, ali gre za vaš dom ali poslovni prostor, vam bomo pomagali izbrati in namestiti najboljše talne obloge, ki bodo dopolnile vaš prostor.

Iščete monterja? Kontaktirajte nas Montaže Brane

Našli ste pravi naslov!

    Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti

    Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.