Kljuke TUPAI

Kljuke TUPAI 2018-06-20T11:10:10+00:00

Zakaj izbrati artikle TUPAI?

  • visoka kakovost in moderni design,
  • EU proizvodnja,
  • enostavna in hitra  montaža,
  • inovativni in trpežni mehanizem (kljuka se ne poveša in dolga življenska doba),
  • rešitev za vse, tako za notranja vrata, drsna vrata, okna, vhodna in balkonska vrata – možnost kombinacij kljuk in ražličnih rozet in površinskih obdelav.

Montaža kljuk je enostavna in hitra

Montažo priporočamo usposobljenim monterjem in z uporabo šablone za vrtanje izvrtin za kljuke.

Rozeta s posebnikm mehanizmom omogoča, da kljuka pri odpiranju in zapiranju ostane v poravna in se ne poveša. Oba mehanizma pokrijemo z okrasnimi rozetami. Rozete se pritrdijo na klik in brez vijačenja.

Čiščenje in vzdrževanje Artikle čistimo z vlažno ali suho krpo. Nikoli ne uporabljamo močnih sredstev za čiščenje in abrazivnih krp, ker lahko poškodujemo površino. Vzdrževanje je potrebno tudi z mazilnim sprejem približno enkrat letno ali večkrat, če je to potrebno.

Iščete monterja? Kontaktirajte nas Montaže Brane

Našli ste pravi naslov!

    Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti

    Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.